Splošne oz. elektroinštalacije

Med splošne inštalacije spadajo razsvetljava, varnostna razsvetljava, električna napeljava, strelovodna in prenapetostna zaščita, ozvočenje…. Za elektroinštalacije znamo zanesljivo poskrbeti, saj imamo v svojem poslu že več kot 10 let izkušenj.

Nekaterim je bolj poznan pojem splošne inštalacije, spet drugi pa si stvari lahko bolje predstavljajo pod pojmom elektroinštalacije. V podjetju MAGOS, inštalacijske in druge storitve že od leta 2010 izvajamo elektroinštalacije, kot so:

Razsvetljava

Razsvetljava je danes nekaj, brez česar si vsakdanjega življenja sploh ne moremo predstavljati.

Varnostna razsvetljava

Varnostna razsvetljava je namenjena temu, da nam omogoča, da lahko prostor v katerem se zadržujemo, hitro in varno zapustimo v primeru evakuacije.

Električne napeljave

Električna napeljava je temeljnega pomena za vsako zgradbo, pa naj gre za stanovanjski objekt, poslovno zgradbo ali industrijski obrat.

Strelovodi in prenapetostne zaščite

Vedno večje podnebne spremembe, vedno več nevihtnih dni in udarov strel, povečujejo skrb zaradi posledično vedno večjih škod na objektih in električni opremi v objektih.

Ozvočenje

Poslušanje različnih zvrsti glasbe v kateremkoli notranjem ali zunanjem prostoru vaše hiše preko enega sistema je želja vsakega avdiofila.

Adaptacije

Adaptacija stanovanja, hiše ali poslovnega objekta in prenova elektroinštalacij se običajno izvajata hkrati.

Stopite v stik z nami…

prepričani smo da bomo našli ustrezno rešitev za vas

Meni