Inteligentne inštalacije

Pametna hiša nam omogoča regulacijo različnih sklopov inštalacije v hiši kot so razsvetljava, senčila, ogrevanje in hlajenje, varnost in nadzor, upravljanje s pametnim telefonom ali tablico. Tak sistem nam ponuja večjo integracijo, večjo varnost, poenostavitev komunikacije, več ekonomičnosti in nadzora nad celotnim sistemom.

Inteligentne inštalacije ali bolj domače tudi pametne inštalacije so lahko v nekem objektu izvedene na različne načine (žično ali brezžično) z uporabo različnih protokolov in standardov, med katerimi je najbolj uveljavljen KNX.

Splošno o sistemu KNX

KNX je svetovni standard za inteligentne inštalacije, ki je skladen z evropskim standardom EN 50090 in mednarodnim standardom ISO/IEC 14543 za avtomatizacijo zgradb.

Upravljanje pametne hiše

Pametna hiša nam omogoča krmiljenje posamičnih svetil, vtičnic, senčil, ogrevanja in hlajenja, integracijo alarmnega sistema, videonadzora, upravljanje avdio/video naprav in multimedije…

Prihranki z inteligentnimi inštalacijami

Sistem KNX je idealen pri izpolnjevanju zahtev za nizko porabo energije in tako omogoča realizacijo energetsko učinkovitih stavb.

Cena in paketi pametnih inštalacij

Cena inteligentne inštalacije je odvisna od sklopa vgrajene opreme KNX ter od velikosti objekta.

Stopite v stik z nami…

prepričani smo da bomo našli ustrezno rešitev za vas

Meni